WERKPLAATS

APK Keuring
Zoals u weet moet uw auto elk jaar of elke twee jaar weer APK-gekeurd worden. Vakgarage Eskes beschikt over de modernste apparatuur om uw auto snel en vakkundig te controleren op alle aandachtspunten voor de APK-Keuring. Graag attenderen wij u erop wanneer uw auto weer gekeurd moet worden. Klik op de button APK-reminder en laat uw gegevens achter, u krijgt dan ruimschoots voor de vervaldatum een herinnering van ons.

Onderhoud en reparatie
Vakgarage Eskes heeft alle apparatuur en data in huis om ook uw auto te onderhouden of te repareren. Er wordt uitsluitend gewerkt met originele of A-merk onderdelen. Ook als uw auto in de fabrieks garantie zit blijft deze gewoon behouden.

Aircoservice
Alle moderne auto's zijn tegenwoordig voorzien van een airconditioning, ook dit heeft regelmatig onderhoud nodig. Vakgarage Eskes beschikt over een modern volautomatisch aircovulstation, waarmee alle systemen onderhouden kunnen worden. Laat elke 2 jaar uw airco controleren en indien nodig onderhouden, dit voorkomt in de toekomst dure reparaties.

Distributiespecialist
Vakgarage Eskes heeft bijzonder aandacht voor het vervangen van de distributieriem. Elke autobezitter ziet op tegen het moment wanneer de distributieriem vervangen moet worden, een dure en tijdrovende klus. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd en kunnen dit voor u verzorgen tegen een zeer scherpe prijs. Vul het afspraak formulier in en wij sturen u de offerte. 

Winterbanden
Als we het de laatste jaren over een hype hebben in autoland, dan zijn het wel de winterbanden. Vakgarage Eskes wil dit graag voor u verzorgen, ook slaan wij tegen een geringe vergoeding uw zomerbanden op in onze eigen bandenopslag. Informeer naar onze scherpe prijzen.

Schadeherstel
We hebben allemaal weleens de pech dat er een kras of een deuk in onze auto komt. Vakgarage Eskes kan dit weer geheel onzichtbaar voor u herstellen. Daarnaast regelen wij alles voor u met de verzekering en u krijgt kosteloos vervangend vervoer van ons mee.